Tomcat has started successfullly but bamboo was not running

Hi,

I installed bamboo in one of my instance with root user. And created bamboo-home and provided bamboo -home location in bamboo installation directory as mentioned in your documentation.

Installed mysql server on same instance and created db and user for bamboo.

And then executed start-bamboo.sh with root user, it is saying that tomcat started but bamboo application was not running. In logs folder there is no catalina.out file.

Same issue facing with crowd also.

Please help me to debug this.

Regards,

Swetha

 

1 answer

This widget could not be displayed.
Marcin Kempa Atlassian Team Jun 19, 2016

Hi @swetha bammidi!

I assume you are using latest versions of Crowd and Bamboo?

What version of Java are you using? Both Crowd and Bamboo require JDK 1.8. Could you check if you have properly configured JAVA_HOME?

 

Thanks,

Marcin

 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Asked yesterday in Data Center

Hi! I'm Cameron Deatsch, enterprise enthusiast and Head of Server at Atlassian. AMA!

Hey team! I'm Cameron Deatsch, Head of Server at Atlassian. At our European Summit just a few weeks ago, I spoke about the latest regarding our Server and Data center products and o...

19,244 views 4 4
View question

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you