Setting branch variable in Bamboo only works for one of the branches Edited

Having a very weird error where I set a variable FOO=BAR in my branch called dev, but when I also add FOO=BAZ to my master branch, I do not see it in the script that gets executed as part of the build process.

 

Tried uploading screenshots but this wiki just doesn't seem to work well... file another internal community platform wiki error I suppose

1 answer

This widget could not be displayed.

Thanks! However I need this set based on the branch that runs since it invokes a deploy script.  I'll just pass in one of the defined bamboo vars instead into my deploy script.

Ok. Good idea!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted yesterday in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

54 views 1 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you