Launching Windows commands on remote agent

In Bamboo 5.1, I'm trying to configure a remote agent to run a build of a plan.

The remote agent successfully runs every task in the job, except the last one containing a simple Windows command to move a file ("move" Windows command configured in Bamboo as an executable).

I've tried to specify the command in several ways (with complete path or not) and then trying to use a different command (xcopy), but all the tries failed with the same error:

"Unable to find executable at move"

or

"Unable to find executable at xcopy"

What I'm missing or doing wrong?

Thanks

1 answer

What is the syntax you are using? Are you trying to move the executable to a different location on the same target system or on a different one? One hint, Robocopy does a much better job of communicating errors than xcopy does.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Monday in Jira Ops

Jira Ops Early Access Program Update #1: Announcing our next feature and a new integration

Thanks for signing up for Jira Ops! I’m Matt Ryall, leader for the Jira Ops product team at Atlassian. Since this is a brand new product, we’ll be delivering improvements quickly and sharing updates...

532 views 0 9
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you