Bamboo not detecting branches when the option "Automatically manage branches" is checked

Hey guys, 

 

   Our bamboo server decided to not show any of the branches next to my build plan now... 

   I have check the option of "Create plan branches for branches detected in the repository". 

   Enabled the DEBUG logging on com.atlassian.bamboo.plan.branch.BranchDetectionServiceImpl (in Administration/Log Settings)

   Looking at the log, i see 

   " [BranchDetectionServiceImpl] VCS branch VCS Branch [...] is known to Bamboo. No action will be taken. "

   and yet still no branches icon next to my build plan...

 

Thanks in advance,

p.s. It was working fine before!!

2 answers

This widget could not be displayed.

Hello,

Please create request at support.atlassian.com to get in touch with our support team

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted Wednesday in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

119 views 2 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you