Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Powerup voor implementeren van standaard formulier in Omschrijving van een bord.

Goedemiddag, ik heb onlangs Trello geinstalleerd en probeer het nu zo efficient mogelijk te gebruiken. Ik heb ook gezien dat ik een soort plug-in kan toevoegen om mee gegeven in de 'omschrijving' van een kaart toe te voegen. Wij gebruiken de kaarten voor meldingen/service die onze klanten doen. Het zou mooi zijn als ik in de omschrijving meteen een soort formulier kan maken, die ik naderhand met alle gegevens van de klant ook kan uitprinten. Is er iemand die mij hiermee kan helpen? Zodat ik weet welke plugin/powerup ik het beste kan gebnruiken of dat wij misschien wel de mogelijkheid hebben in de betaalde versie? Ik hoor het graag. mvg Leontien Nooyen

1 answer

1 vote
Iain Dooley Community Leader Jun 19, 2020

@Leontien_Nooyen Als je Trello wilt gebruiken als een soort CRM om klantgegevens te verwerken, kun je de opstart van Crmble eens bekijken. De oprichter @Antonio Panea is hier nogal bij als je vragen hebt :)

Bedankt, ik ga kijken en anders vraag ik opnieuw.
Ter verduidelijking nog: Het moet een kaart worden waar ik een deel van kan uitprinten voor onze monteurs voor instructies en om mee te nemen naar de klant, waar de klant ook een handtekening kan zetten (formulier).
Maar de klant hoeft de interne informatie (Activiteit) niet te lezen, dus dat wil ik dan uit kunnen zetten bij het printen.

Antonio Panea Community Leader Jun 20, 2020

Hallo @Leontien_Nooyen ,

 

Bedankt om ons te contacteren!

 

Crmble Power Up verandert uw Trello-bord in CRM. Op deze manier kunt u uw klanten volgen en uw verkoopteam organiseren. Als je het bekijkt en je hebt een vraag, laat het me dan weten.

 

Proost

Toni

Like Iain Dooley likes this
Iain Dooley Community Leader Jun 22, 2020

@Leontien_Nooyen 

Als je het hebt over een fysiek, papieren formulier dat je wilt kunnen afdrukken en aan een technicus in het veld kunt geven zodat ze een handtekening van je klant kunnen krijgen, dan kun je gewoon Google Drive of iets dergelijks gebruiken om dat document aan de kaart.

Als u automatisch een PDF-document uit een Google Docs-sjabloon wilt vullen met behulp van gegevens van de kaart, kunt u dat doen via Trellinator, hoewel het enige codering vereist, u kunt hier meer over Trellinator lezen:

https://community.atlassian.com/t5/Marketplace-Apps-Integrations/Introducing-Trellinator-Automate-Trello-with-Google-Apps-Script/ba-p/925271

Like Leontien_Nooyen likes this

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Trello

📹 What is Trello?

Hello Community!  My name is Brittany Joiner and I am a Trello enthusiast and Atlassian Community Leader. I'll be sharing with you a series of videos with my top tips on how to best use Trello...

752 views 13 30
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you