Local repositories aren't updating

Hi

I have installed the latest version of source tree 1.3.2 on my windows 7 machine, I am using pageant and it used to work fine.

but now, for some reason, I can't to push or pull anything form an to the remote repositories.

6 answers

1 accepted

0 votes
Accepted answer

After cloning my repositories again I was able to overcome the issue

Jeff Thomas Atlassian Team Nov 25, 2013

Glad you got it working!

0 votes
Jeff Thomas Atlassian Team Nov 23, 2013

Hi Moran, are you getting any specific errors when you try to push or pull?

No, it just freezes.

I have checked my username and password and even changed the ssh keys, but nothing seems to work.

Is there a log that I can send you? I'll be more than happy to provide you with one

Is there a way to unnistall source tree completely? I tried to uninstall it and install it again but every time it skip steps becaues of previous installaion, even after restart.

0 votes
Jeff Thomas Atlassian Team Nov 24, 2013

Are you refering to the setup wizard? You can access it through File -> Setup Wizard...

When you run the setup wizard again, what is your SSH Client set to?

I'm not aware of a log, unfortunately.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Oct 23, 2018 in Sourcetree

Tip from the team: configure your repos for hosting goodness!

Supported Platforms macOS Windows We recently introduced support for additional hosting services such as GitHub Enterprise, GitLab (Cloud, Community Edition, Enterprise Edition), and...

716 views 3 2
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you