It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Clone in sourcetree no longer works with 3.0

I recently updated to SourceTree 3.0 on macOS and since then I am no longer able to use the button "Clone in SourceTree" on my BitBucket server. It does open SourceTree, but it does not show the dialog to clone the repository.

macOS: 10.13.6

SourceTree: 3.0 (200)

BitBucket server: 5.10.1

2 answers

1 vote

Hi Rob,

I think this is addressed already in our latest beta. Apologies for the hiccup.

Brian Ganninger
Senior Mac Developer, Sourcetree

I tried the latest beta, but it does not seem to work yet :-(

Tried with Beta 3.0.1 (203), still the same issue.

With the 3.1 Beta (208), uploaded on Dec 20th, the issue is finally fixed (at least for me, Bitbucket server v5.7.1

Like 1 person likes this

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
This widget could not be displayed.
This widget could not be displayed.
Community showcase
Posted Jan 17, 2019 in Sourcetree

[dev team] Sourcetree for Windows 2019 Preview - Dark Theme

Hi folks, While the full post is over on our blog I'd like to share the dark theme we've got planned for 2019 here directly as well to keep the discussion going.  The ...

1,351 views 13 14
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you