It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Losing subtree settings in Sourcetree

I'm able to add subtree(s) with my repository in Sourcetree manually by right clicking the gray area in the taskbar section and then selecting Add/Link Subtree - and it works.

But after a little while (maybe after a few reboots, or a few days later), the subtree menu and its settings disappears from my taskbar, which is pretty frustrating.  I would have to re-add the subtree links each time I need to push/pull changes from them.

Is there a fix to this, or at least, are there others experiencing the same issue? I'm experiencing this in multiple machines.

0 comments

Comment

Log in or Sign up to comment
Community showcase
Published in Sourcetree

Sourcetree for Windows - CVE-2019-11582 - Remote Code Execution vulnerability

A vulnerability has been published today in regards to Sourcetree for Windows.  The goal of this article is to give you a summary of information we have gathered from Atlassian Community as a st...

2,436 views 0 10
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you