linkIssue - JJUPIN

Hi All,

I have created a post function that reads as below:

linkIssue(key, "CTSC-280", "clones");

For some reason however when I transition the issue I am trying to link to CTSC-280, the transition is executed but the post function is not. I then added an addComment command to the post function and each time I transitioned an issue the comment was added yet no link was created (this was just to test the postfunction + plugin were working). Please note the issue I am currently trying to link is in the same project.

Does anyone have any ideas why this may not be working?

Thanks,


Sam.

1 answer

1 accepted

Hi,

Note that the third parameter refers to the link name not its description. I believe the right name for that is "Cloners", while "clones" is just the outward description for the link.

HTH

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published yesterday in Marketplace Apps

Tips on how to choose the best estimation method for your planning

Planning and grooming sessions all come with their own sets of rules. Team members meet to estimate stories or other work items, all according to an agreed-upon process. And with every session comes ...

47 views 0 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you