Can't login to Translations.Atlassian.Com

Can't login to TAC. Suddenly, I can't get logged in.

Actually, it looks like I am already logged in because it does not ask me ID and password after second try.

It happens on various browser and computers.

Clearing cache didn't help.

With same credential and login session, I can access my.atlassian.com without any problem.

Only TAC is requirng endless login procedure.

It doesn't show me any error, simply it redirects to me to where I clicked login.

2 answers

1 accepted

This widget could not be displayed.
It was temporary issue of the web server.
This widget could not be displayed.

I experienced about the same. When using FF 17.0 (cache cleared), after providing my Atlassian credentials no special message/warning is given, but the login button (upper right of the screen) is not gone. When going to my.atlassian.com I'm logged in.

Switched to IE9.. there it works ... strange...

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted an hour ago in Featured Groups

Hi! I'm Cameron Deatsch, Head of Server at Atlassian and I'm hosting an AMA next week.

Hey team! I'm Cameron Deatsch, Head of Server at Atlassian. I'll be hosting an AMA over in our Questions section of the Community next Monday, so shoot me your questions, upvote others' question...

14 views 0 2
View post

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you