Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,298,123
Community Members
 
Community Events
165
Community Groups

Tempo error when opening

Hello, suddenly Tempo stopped working correctly. When any user clicks on the menu item, the page loads for a couple of seconds and then gives this error:

========

Something's gone wrong

 

Our team has been notified. If the problem persists, please contact Atlassian Support.

ERROR: KIJBR2

========

 

I tried to extend to the paid version (trial) but it didn't work. How can I explore or fix the origin of the problem?

 

Thanks

 

1 answer

Hi @mastrofini_cfp_it , 

Can you please create a ticket for this in our Tempo Support portal, https://tempo-io.atlassian.net/servicedesk/customer/portal/6, so we can better investigate this. 

Screenshots and information if all users are affected might be helpful. 

Best regards,
Susanne Götz
Tempo team

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Apps & Integrations

Marketplace Partner Spotlight: AppLiger

This month the spotlight is on AppLiger. We caught up with Pavel Pavlovsky, CEO and Product Manager, to learn how the company started and what fuels the team's creativity.    Atlassian:...

380 views 0 7
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you