Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,463,061
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

My Invision URL is not working in Confluence but it does in Jira

I have installed the Invision add-on in both Jira and Confluence (both cloud instances), but the confluence add-on does not like my invision URL, where as the Jira version of the add-on does.

Any ideas?

Invision Error.JPG

7 answers

Same issue here. This is cloud-to-cloud. JIRA works, Confluence does not.

Has anyone found a solution for this yet?

Like Janet Blake likes this
0 votes

Same!

This issue is not with Atlassian, but with InVision. I reached out to InVision's support and they confirmed that the issue is only reproduced when you preview the content on an unpublished page, but works normally when the page is published. Their support says that they are investigating the issue.

Hi @Desiree , did you receive more feedback? as I am having the same issue. The thing is I see the error in the unplished page and the published one.

 

:) 

Like Ariel Antoni likes this

I have the exact same issue.

Same here. Using published prototype is not working.

Same here, doesn't work, same error

Same here.  Is there anyway to fix this?  The plugin used to work

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events