Atlassian SDK on M1 mac processor

Pepe
Rising Star
Rising Star
Rising Stars are recognized for providing high-quality answers to other users. Rising Stars receive a certificate of achievement and are on the path to becoming Community Leaders.
December 17, 2021

We're having some issues with M1 macbooks that we didn't have with Intel chipsets. I can't find what I'm looking for here or elsewhere. Has anyone already cracked this nut and have some advise on what needs changing?

 

this is one common error:

[INFO] [talledLocalContainer] assertion failed [found_x86_offset]: no instruction entry found for jit breakpoint at arm address 0xnnnnnnnn

1 answer

0 votes
Steffen Opel [Utoolity]
Community Leader
Community Leader
Community Leaders are connectors, ambassadors, and mentors. On the online community, they serve as thought leaders, product experts, and moderators.
February 4, 2022

Hi @Pepe ,

 

App development related questions are best asked in the Atlassian Developer Community, you have a greater chance to get feedback from other app developers there.

 

The question at hand seems to be appropriate for the Atlassian Developer Tools category, and I seem to recall some chatter about M1 issues after it has been released, so there should be a few developers that have encountered and hopefully solved this already.

 

Cheers,

Steffen

Pepe
Rising Star
Rising Star
Rising Stars are recognized for providing high-quality answers to other users. Rising Stars receive a certificate of achievement and are on the path to becoming Community Leaders.
February 4, 2022

for those that find this in the future the primary change we had to make was using the Azul jvm

Like # people like this

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
AUG Leaders

Atlassian Community Events