Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

When trying to edit a workflow, diagram does not display.

Jonathan Smith Community Leader May 07, 2018

Hi all,

  Anyone experiencing a blank screen when trying to edit a workflow in diagram view? I am going to try the following with my sys admin tonight -but just wanted to see if anyone else ran into this?


1.  Stop Jira
2.  Remove the contents of the JIRA Install>/work directory
Do not delete the entire directory itself, just the contents
3.  Restart Jira

error.jpg

2 answers

1 accepted

1 vote
Answer accepted
Jonathan Smith Community Leader May 09, 2018

Clearing the /work directory fixed the issue.

Hi,
Do you happen to have Tempo Timesheet plugin installed?
Jonathan Smith Community Leader May 07, 2018

No. Our environment is pretty basic. Xporter/script runner/nfeed are the main add-ons. This just kind of happened out of the blue.

Like 石田紘己 likes this

I think that add-ons should be excluded first. Below is instruction provided by @somethingblue here:

 

The easiest way to determine this is to put JIRA in Safe Mode and see if the issue re-occurs:

  1. Open the 'Manage Add-ons' or 'Find New Add-ons' page from the application's administration console
  2. Click the Enable safe mode link at the bottom of the page.
    The 'Do you wish to continue?' dialog box appears.
  3. Click the Continue button to confirm the operation.
    All user-installed add-ons are disabled and your application now runs in safe mode, as indicated by the message on the page.

If it doesn't, re-enable the add-ons one by one until the issue re-occurs and that will be where you'll want to focus.

Let's see if it helps.

Jonathan Smith Community Leader May 08, 2018

Thanks for the info, I will try this.

 Just found out when people are editing items from the dashboard, they also get error screens...

Error instantiating webwork.multipart.parser.class: com.atlassian.jira.web.JiraMultipartRequestWrapper(original message: null)

If editing within a project, it is fine. Something screwy is happening in my PROD :/

Jonathan Smith Community Leader May 08, 2018

Checked with the sys admin; sounds like permissions are ok.

  • He will be clearing out the content in /work and /temp in efforts to resolve.
  • We will also run in safe mode before to see if this also positively impacts the situation.

Wated to try this but the work folder is currently empty anyway?  Suggestions?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you