Custom Subtasks does not work

 

I've created custom subtasks and when I try to add them to an issue - the do not show.


Just the message that issue that i try to attach them to was updated.

 

Any idea what am i doing wrong?

 

1 answer

0 vote

How are you adding them?  If it's via a popup, you might need to refresh the main issue for them to appear.

Also, what do you mean by "custom subtask"?  Is it just the standard "I've created a new type"?

I have created a new type of subtask,and added it to issuetype schemes

 

You can see this on video: 

http://youtube.com/watch?v=25BKlO2yArY

After adding the task, what happens if you refresh the parent issue view?

Nothing happens, stays the same.

Ok, so no sub-task section appears at all on the parent issue?  Can you check that the sub-task is actually created?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Jira

Meet the AUG leaders of Northern Virginia

@Rachel Wright (Jira Genie), @Billy Poggi (AUG NOVA, DC), and @Dana Jansen (Confluence Queen) are just some of the folks that lead one of the world's most active Atlassian User Group (AUG)....

121 views 4 9
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you