Automation Plugin - Issue Event Trigger doesn't work?

 

Hello,

I'm trying the Automation Plugin (2.0.1) for Jira Server (7.1.7).

But no comments or labels are added to resolved issues. Am I doing something wrong?

 

image2016-8-10 14:10:24.png

1 answer

Do you see any errors in the automation log? For example I have one that runs on a workflow and you can see it in the Event log for automation:

image2016-8-10 14:6:5.png

 

There is an error column over to the right. If there is no entry, it would suggest your workflow isnt calling it, so check in your test issue and see which workflow its using.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Tuesday in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

211 views 1 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you