After xml import in a new instance, Servicedesk project is showing as jira projects and SLA missing

I have a JIRA 6.4 in linux system with mysql db and I am trying to move it to windows server and db to oracle.
I installed same version JIRA in windows server with all the plugins and after that imported the xml backup.
Now servicedesk project showing as JIRA projects .. can anyone help me out ..?
Thanks  

2 answers

0 vote

That sounds like you haven't installed Service Desk, or it's not active.  Can you check if it's installed and running in Admin -> Manage Addons?

@Nic Brough [Adaptavist] servicedesk is installed & activated before the xml import  . I solved it (click on create new servicedesk and it will tell you to add you SD projects in servicedesk) the projects are showing as Servicedesk projects but the SLAs are still missing. sad

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Apr 17, 2018 in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

772 views 2 19
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you