Login not working after base url change

Hi, 

I was accessing Jira by IP, and have now registered a domain. 

When I access Jira over the domain, it loads properly but does not allow me to login (nothing happens) while over IP, it still works fine. The base URL appears to be correctly changed in the settings so I am out of ideas. 

 

Any help is appreciated. 

 

Thanks!

1 answer

This widget could not be displayed.

Hi Ivan,

When you say nothing happens do you get a login error or does it just stay on that page?

Here is what I would check:

  1. Verify the base URL in settings again
  2. Verify the base URL is correct in the server.xml file
  3. Check your proxy settings

Once you have verified the above information I would next reproduce the issue and collect a HAR file and see what information it provides.

Cheers,

Branden

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Apr 22, 2018 in Jira Software

How-to setup a secured Jira Software 7.9.0 on Ubuntu 16.04.4 in less than 30 minutes

...PermissionsStartOnly=true User=www-data Group=www-data ExecStart=/opt/jira/bin/startup.sh ExecStop=/opt/jira/bin/shutdown.sh TimeoutStartSec=120 TimeoutStopSec=600 PrivateTmp=true [Install] WantedBy...

1,436 views 10 12
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you