got 503 from BitBucket on push/pull

Cannot push anymore. Pull works sometimes. Cloning always works. 

fatal: unable to access 'https://account@bitbucket.org/group/repository.git/': The requested URL returned error: 503

3 answers

Me too facing the same issue, may be the problem is with the server.

Yes I have uploaded code perfectly in the morning. But when i am trying to upload now it through error

1 vote
Chris Fuller Atlassian Team Sep 02, 2015

This was an unplanned outage / incident.  See http://status.bitbucket.org/ and specifically http://status.bitbucket.org/incidents/01z9dn7ybqk8

 

Ah... OK.. seems to be working againg. 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Jodi LeBlanc
Posted Thursday in Off-topic

Friday Fun: How do you recharge your batteries after a busy week?

Happy Friday – Fun Day! I don’t know about you, but I have been giving everything I’ve got this week (and most weeks) and come Friday I look for unique ways to recharge my batteries - rest, relax, a...

186 views 21 4
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you