When using an HTML macro to facilitate an iFrame, we get a blank box. We've used several URL's and none work, trying both http and https. Any suggestions as to how to get this to work? 

4 answers

Have you tried just the iFrame macro? And/or have you whitelisted the site?

Yes, we have tried to the iFrame macro, but have run into the same problem.

How does one go about whitelisting the site? 

Gear -> General configuration -> Whitelist (in the USERS & SECURITY area)

0 vote

Have you seen the HTML macro for Confluence Cloud: https://marketplace.atlassian.com/plugins/biz.artemissoftware.confluence.html.HtmlMacro/cloud/overview

That might work better for your usecase.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Kesha Thillainayagam
Posted Apr 13, 2018 in Confluence

We want to hear how your non-technical teams are using Confluence!

Hi Community! Kesha (kay-sha) from the Confluence marketing team here! Can you share stories with us on how your non-technical (think Marketing, Sales, HR, legal, etc.) teams are using Confluen...

1,989 views 25 10
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you