It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Confluence SSO not working only on Chrome

Hi all, hopefully someone can help.

I have SSO enabled for Confluence site taldelivery.atlassian.net.

I can login with my work account with IE and Edge browsers no issues. But with Chrome my preferred browser it displays this login error: https://postimg.cc/yJtL9q0W

Is three a way I can clear the cache or settings for Confluence from Chrome?
I don't want to clear the entire Chrome cache as it will affect all my other cache.

1 answer

0 votes
JimmyVan Community Leader Mar 26, 2020

Hi Mark,

You can clear cookies for one site in Chrome by doing the following:

  1. Open a new tab, and go to chrome://settings/
  2. Search for "cookies".
  3. Go to the panel labelled Site Settings.
  4. Under Permissions, click on "Cookies and site data"
  5. Click on "See all cookies and site data"
  6. Click on the trash can on the right for (at least, if they exist):
    1. taldelivery.atlassian.net
    2. atlassian.net
    3. atlassian.com
    4. auth.atlassian.com
    5. id.atlassian.com

Basically anything containing atlassian.

Hope that helps!

Hi Jimmy, thanks for your suggestion, I had cookies for all the sites except the 1st one. I cleared them all and restarted Chrome.

The problem still persists as per this login error: https://postimg.cc/yJtL9q0W

FYI on the 'Log in to Continue' screen, as SSO is enabled, I have tried entering in my work email which sends me through to my companies SSO provider which authenticates then passes me back to Confluence and then that error is shown.

and I  have tried the 'Continue with Microsoft' as well as we ae a O365/Azure user so all have corporate AD accounts.

Both don't work and give same error.

JimmyVan Community Leader Mar 26, 2020

Hi Mark,

This is quite interesting. A few questions:

Do you have any extensions in Chrome? Do others in your organisation have the same issue, authenticating in Chrome? Do you know if other applications (non Atlassian) have the same issue when authenticating with SSO from Chrome for you? Can you replicate in Incognito Chrome?

Since it works sometimes (IE/Edge), this might be something that you'll need to take up with your IT guys (identity or security team member, whoever set up Atlassian Access), and failing that, Atlassian support.

The teams may require HAR files - see https://confluence.atlassian.com/kb/generating-har-files-and-analyzing-web-requests-720420612.html and https://confluence.atlassian.com/jirakb/how-to-view-a-saml-responses-from-a-har-file-969532909.html.

Please do not upload HAR files here as they may contain sensitive information.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
STANDARD
TAGS
Community showcase
Published in Confluence

A new create flow and templates experience is coming to Confluence Cloud!

  Hi there, community! Dilani here from the Confluence Cloud Product Team. I’m here to share some exciting changes to our create flow and template experience in Confluence Cloud.   ...

3,123 views 13 24
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you