Hi,

We have recently upgraded stash to 3.3.0 and trying to clone empty repositories onto our desktop. This is the error we get for both clone and push using mirror option.

 

git.exe clone --progress -v "http://BNannapaneni@stashdev/scm/rtp/testrepo.git" "C:\git_repo\testing_dev\testrepo"

Cloning into 'C:\git_repo\testing_dev\testrepo'...
error: The requested URL returned error: 500 while accessing http://BNannapaneni@stashdev/scm/rtp/testrepo.git/info/refs?service=git-upload-pack
fatal: HTTP request failed

git did not exit cleanly (exit code 128) (15413 ms @ 10/7/2014 3:28:29 PM)

 

Below is the error from atlassian-stash.log.

2014-10-07 05:58:28,911 DEBUG [http-nio-7990-exec-1] @1IZ0OHPx358x465x0 10.80.13.114,10.100.158.239 "GET /mvc/error500 HTTP/1.1" c.a.s.i.i18n.PluginI18nService No values found in any valid locale for key Jira and locales [en_US, en]
2014-10-07 05:58:28,915 DEBUG [http-nio-7990-exec-1] @1IZ0OHPx358x465x0 10.80.13.114,10.100.158.239 "GET /mvc/error500 HTTP/1.1" c.a.s.i.i18n.PluginI18nService No values found in any valid locale for key Jira and locales [en_US, en]
2014-10-07 05:58:28,924 DEBUG [http-nio-7990-exec-1] @1IZ0OHPx358x465x0 10.80.13.114,10.100.158.239 "GET /mvc/error500 HTTP/1.1" c.a.s.i.i18n.PluginI18nService No values found in any valid locale for key stash.web.header.inbox.pullrequests and locales [en_US, en]
2014-10-07 05:58:38,505 INFO [hz.hazelcast.HealthMonitor] com.hazelcast.util.HealthMonitor [10.100.158.239]:5701 [bamboo-agent] [3.3-RC3] memory.used=559.2M, memory.free=178.2M, memory.total=737.4M, memory.max=737.4M, memory.used/total=75.84%, memory.used/max=75.84%, load.process=1.00%, load.system=3.00%, load.systemAverage=1.00%, thread.count=155, thread.peakCount=250, event.q.size=0, executor.q.async.size=0, executor.q.client.size=0, executor.q.query.size=0, executor.q.scheduled.size=0, executor.q.io.size=0, executor.q.system.size=0, executor.q.operation.size=0, executor.q.priorityOperation.size=0, executor.q.response.size=0, operations.remote.size=0, operations.running.size=0, proxy.count=108, clientEndpoint.count=0, connection.active.count=0, connection.count=0

Please verify and let us know if its a plugin issue or some configuration changes we are missing.

 

Regards,

Bhargavi.

 

1 answer

Does ssh clone work? Maybe a misconfiguration with the base url?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Piotr Plewa
Published Dec 27, 2017 in Bitbucket

Recipe: Deploying AWS Lambda functions with Bitbucket Pipelines

Bitbucket Pipelines helps me manage and automate a number of serverless deployments to AWS Lambda and this is how I do it. I'm building Node.js Lambda functions using node-lambda&nbsp...

1,743 views 1 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you