Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

How to access my repos after the change to workspaces

Hi, comming out of vacation i realize, that 1. Bitbucket changed to workspaces and 2. everything is now with Atlassian account. 

 

Now i m not able to use my repos any more, i can not access the repo's. The URL has changed do to workspaces, that's ok, but when i try to connect my atlassian pw does not work , and my old bitbucket pw does not work. doing a clone locally on mac : 

emote: Too many invalid password attempts. Log in at https://id.atlassian.com/ to restore access.
fatal: unable to access 'https://bronchito@bitbucket.org/bronchito/localtac.git/': The requested URL returned error: 403

 

when i log in to id.atlassian.com , how to "restore access " ??? can not find anything. I ve downloaded sourcetree, with this i m able to clone locally , but sourcetree uses access key's so i can not find out, what kind of pw is used. I m confused and want to use the repo in my local dev. 

3 answers

Don't know, what happens, after hours, i m now able to connect using the Atlassian PW , now it works. 

0 votes

Hello @Rainer_Schulz ,

Welcome to the Community.

The URL has changed do to workspaces, that's ok

Just to make clear, repository URLs haven't changed unless you renamed the workspace. Your personal workspace has same slug as your username, other workspaces were converted from teams and have their slugs, again, unless changed.

In fact, workspaces co-existed along with users and teams for quite some time, they were simply not visible anywhere in UI.

If this is not the case, please elaborate on which URLs have changed for you.

Cheers,
Daniil

Thanks for reply. 

 

Yes , i read in the documentation, that the old url's can be used. The problem on my side, regards more to the pw, cause my old pw for bitbucket does not work anymore, it uses now the Atlassian pw. That's ok. I think ,that my IDE, tries to connect to the repo with my old pw, that leads into "to many attemps". Now it seems to be working. 

Cool, glad to know that it works for you and that you found what caused the problem.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Bitbucket

Powering DevOps with Bitbucket Server & Data Center

Hi everyone, The Cloud team recently announced 12 new DevOps features that help developers ship better code, faster   ! While we’re all excited about the new improvements to Bitbucket ...

1,892 views 0 7
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you