Bug in bitbucket not accepting password

When i try to clone a repo i have to enter my password. I did this but it keeps asking for the password. Both sourcetree and visual studio do this.

3 answers

1 accepted

I resetted my password and my new password is working fine. Still finding it weird though since i could login to the site but it didnt accepted my password in sourcetree or vs.

Are you saving your authentication credentials?

0 vote

Do you have 2-factor-authentication enabled? If so, your password can no longer be used for anything other than logging in with your 2fa codes.

This applies to cloning repositories too (only SSH will work at that point) and API calls (which SourceTree might rely on).

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jun 12, 2018 in Bitbucket

Do you use any Atlassian products for your personal projects?

After spinning my wheels trying to get organized enough to write a book for National Novel Writing Month (NaNoWriMo) I took my affinity for Atlassian products from my work life and decided to tr...

25,815 views 26 12
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you