Lost connection to visualstudio.com GIT repository

Hi

I've lost a posibility to connect to GIT repository on visualstudio.com. "Authentication failed" occured during pull/push. I've tried to add new auth. account but there is no posibility (check photo), only BitBucket/GitHub.

missingVisualStudioGit.pngI've SourceTree 2.1.11

What should I do? Thanks for any suggestion.

 

Regards

Gregory

1 answer

1 accepted

0 vote
Mikael Sandberg Community Champion Aug 30, 2017

Checkout this thread,https://community.atlassian.com/t5/Bitbucket-questions/SourceTree-2-1-10-0-Authentication-Issues/qaq-p/623202, about authentication issues in the new version of SourceTree. Hopefully that will help.

It works Mikael, thx!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published May 11, 2018 in Sourcetree

Tip from the team: debugging Sourcetree

Supported Platforms macOS Windows If you're reading this and it's not just educational… we know you're unhappy right now and apologize for that   We're dedicated to improving yo...

118 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you