The "Attach screenshot" functionality has stopped working.

I'm getting a ClassNotFound Error when I attempt to run the Jira applet.

1 answer

1 accepted

This widget could not be displayed.
Richie Gee Atlassian Team Feb 25, 2013

Hi Richard,

It appears to be caused by a bug, check on the bug ticket created below:

https://jira.atlassian.com/browse/JRA-31838

The recommended workaround is to use manual attach instead, it appears to only happen when user updates the Java.

Hope this answers, cheers!

Richie Gee Atlassian Team Feb 25, 2013

You may want to vote and watch it since you are affected by this issue.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted Wednesday in Teamwork

What teamwork quotes inspire you?

Hey everyone! My name is Natalie and I'm an editor of the Atlassian Blog and I've got a question for you: What's your favorite quote about teamwork?  We've compiled a list here, along with...

151 views 16 7
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you