Read only Custom Field not appearing

I made a screen on which i want to insert a custom field which would be a read only field having comma separated values. I made a Read only cusotm field and placed it on the screen but its not coming.

I have also tried the field "Message Custom Field (for view)" and added some default values in it but that is also not coming on the screen.

Please help


1 answer

Hi Nikhil, once you create the screen you have to associate it to the transition or the issue operation. Check this doc:

Check if the screen with the field you created it's associated to an issue type issue operation or to a transition. It depends where you need to see this screen.

Yes Ramiro, I have added tht in transition, The other custom field which i have added are coming except this one :(

In that case, you have to go to the Custom Fields on the admin section and then select configuration of the field you are trying to show and then check what issue types are marked to use this field and if it is selected the Global context (means applicable for all issues).

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Jason Wong
Published Tuesday in Agility Beta

Welcome to agility

Every team in the world is unique, and so   Atlassian believes   that each and every team's best way of working  needs to  be molded to their unique circumstances  – ...

398 views 6 16
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot