Confluence 4.2.5 System Error while Active Direcotry configuration

Hi,

we have an issue regarding Active Directory configuration. After saving the configuration (the quick-test at the first LDAP-configuration page is sucessfull) you are led to a page to test the remote directory. If we try to test and go forward a system error occurs ("A system error has occurred — our apologies!"). The stack trace is hidden and there is no log entry, even if we set log4j configuraton to "info".

Any suggestions ? :-)

Thanks a lot !

Cheers,

Robert.

1 answer

Okay, forget it.:)

my bad.

Cheers,

Robert.

Hi Robert, closing this question as it seems it's resolved now. If wish, you may yet post a comment saying the cause of this issue, this may help others in the future.

Cheers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted yesterday in Featured Groups

Tuesday tips & tricks: What is the Atlassian Community?

It's officially Tuesday, which means it's officially time for another tip to help you better navigate this space we call the Atlassian Community. 😄 I got a great question from community member, Sa...

23 views 0 2
View post

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you