inline editing not working in IE9

I m experiencing a strange effect: the (awsome) inline/direct editing feature is working on Chrome and IE9 for everybody. But I have one single user (same IE9 Version than the others, same settings for JavaScript, Axtive X, etc., ) where it doesn t work.

So moving mouse on normally editable fields has no effect. As well regular editing is nor working normally and doesn t open in a modal window but opens in a new page. Using Chrome on the same issue it works fine. Somehow feels lika a JavaScript-problem but all other websites I ve tried do not have any problems.

I m running out of ideas... So does anybode else have this effect or has an idea what the problem could be?

I assuem it s not a JIRA-problem, looks much like in IE there s a mysterious difference to the other users - but I can t find it.

Thanks for any help!!

1 answer

1 accepted

Accepted Answer
0 votes

solved!

The DOM-storage is responsible for making all of this working: it needs to be turned on and here it was turned off.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Sep 18, 2018 in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

20,895 views 2 7
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you