It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

crowd authentication is not working

vowner vowner Jan 21, 2018

After migrating from Windows to linux , for all atlassian applications we are not able to connect to crowd server for enabling the authentication under the user directories.

 

We suspect that, in previous environment the applications where running behing proxy, So in current environment there is no proxy. 

 

So in crowd and ther applications where we can change the proxy settings to null.

1.PNG2.PNG

 

1 answer

0 votes
Nic Brough [Adaptavist] Community Leader Jan 22, 2018

It's hard to say without a proper set of logs, but it looks to me like you have not set the Crowd base url correctly for the connection - that %crowd% thing in that string should have been replaced with a valid crowd server address.  I'd guess you've put in an invalid or escaping character (as you can't leave it blank)

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
This widget could not be displayed.
This widget could not be displayed.
Community showcase
Posted in Jira Software

Demo Den Ep. 5: Meet Jira Mobile

See how to use Jira on the go! Demo Den Episode 5 is here: meet Jira Mobile with  Jira  Product Manager Rayen Magpantay.  Demo Den is in our monthly series where a Jira PM demonstrates...

179 views 1 7
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you