Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Wiki-style render selected but not applying on view issue screen

Hi everyone, 

 

I've set up several custom fields with the wiki style render selected in the field configuration. However, while the renderer is visible on the create issue screen (I can see the same markup bar as in the description), none of the other screens are rendering the markup. 

Any suggestions on how to fix this? I know that the field configuration (schema) are correctly applied since it works on the create issue screen.

Thanks for your help!

2 answers

1 accepted

0 votes
Answer accepted

Hello Daniel,

Unfortunately, the behavior you mentioned is a bug in the new Issue view which was already reported to our development team:

Wiki Style Renderer does not work for custom fields

That being said, I believe that Atlassian development team is currently working to fix it. Please, feel free to watch the reported bug to be aware of new updates.

Thanks for the info Petterson. Is there a timeline for the fix? Thanks! Daniel

Hello Daniel,

There is no date informed in the bug to fix it, however, the number of customers affected has increased the priority of the ticket, so I believe that it should not take too long.

Please, feel free to provide any comments on the ticket on how that bug is affecting you so our developers can have more feedback and better prioritize it.

Ok, thank you Petterson!

You are welcome, Daniel!

Have a nice day.

Hi, we are experiencing the same issue and would like this issue to be solved. Is there any update?

 

Cheers

Hello,

Unfortunately, our developers have not provided any updates about this bug yet, however, you can directly comment on the reported bug to verify if they already have anything about it:

Wiki Style Renderer does not work for custom fields

Cheers.

My team is having the same question. I would like to know when this issue is gonna be resolved?

We have this issue as well, and it's killing me having to answer all the questions about why the markdown isn't working.  Please fix this.  I'll by drinks, coffee or matinis for the team that fixes this!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you