Why am I getting the following error when this application link doesn't exist?

I get this error when trying to add an application link.  "There is already one Application Link with URL "  When I first add it, it complains the url has already been redirected, but I can force it to use it before getting this error.  I had previously set up this application link, but it's deleted now and I had previously added it and deleted it without any issues (in the middle of testing something).  Don't understand what has changed

1 answer

0 votes
Brant Schroeder Community Champion Sep 25, 2017

If the application link does not exist in JIRA and you are getting an error I would suggest seeing what it looks like in the DB.  

You can look at the propertystring and propertyentry tables to see how it is configured in the DB.  It might also be an issue with cache and restarting the service would fix that.  I would start with the DB first before doing a bounce.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Sep 25, 2018 in Jira

Atlassian Research Workshop opportunity on Sep. 28th in Austin, TX

We're looking for participants for a workshop at Atlassian! We need Jira admins who have interesting custom workflows, issue views, or boards. Think you have a story to sha...

432 views 7 5
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you