Jira Misc Workflow Extensions set component value using transition

Hello,

I'm trying to set a value to the component field with no success.

I'm using the Post-Function option to set a value in the Create issue transition.

I'm using this command:

The value of field Component/s of the current issue will be set to PSW (replacing existing values).

 

Do you have any idea why the value is not updated? When i'm creating a new issue that using this workflow, the component value is set to None.

 

Thanks,

Bar

1 answer

0 vote

Hello,

Do you have any errors in the log file? Try to make this post-function first in the post function list and see the result. If no success, then move it after the saving post function and before reindexing, see the result.

Thanks for you answer.

I'm not so sure how to get/see the log file?

This post-function is before the re-indexing and after the creation of the issue:

workflow.png

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

178 views 1 10
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you