'Create a plugin skeleton' tutorial: missing files

Hello,

I'm following this tutorial: https://developer.atlassian.com/display/DOCS/Create+a+plugin+skeleton When I get refapp to work(using atlas-run) there is no 'Developer Toolbox' category. There are a lot of logs saying that files(png, js, vm and so on) are missing:

File '...' not found, ignoring.

Also this msg is shown several times:

Plugin [${project.groupId}.${project,artifactId}-tests] is disabled.

I thought, I shouldn't be bothered by this as long as refapp is working, but when I tried to run servlet from the next chapter(https://developer.atlassian.com/display/DOCS/Convert+component+to+servlet+module ) The page 404 keeps showing after following the steps(restaring the refapp, refreshing eclipse and so on..) so this is probably caused by the previous errors. How can I solve it?

My system: Windows 7, JDK 1.6.0_32

Thanks in advance for any help,

Mariusz

1 answer

1 accepted

This widget could not be displayed.

The solution was to restart the computer, afterwards the servlet was shown..

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

223 views 1 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you