Zephyr test cycles and test steps not displaying due to Zephyr API returning 504

When loading a Zephyr test the test steps show a spinner forever.  When loading a test cycle the page spins for 60 seconds and then displays a blank test cycle.  When on test cycle page and using developer tools I see the call to https://prod-play.zephyr4jiracloud.com/connect/public/rest/api/1.0/cycles/search?versionId=15500&projectId=12500&expand=executionSummaries&_=1499094870615 returns a 504.  

 

1 comment

Comment

Log in or Sign up to comment
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Jun 14, 2018 in Jira Service Desk

How the Telegram Integration for Jira helps Sergey's team take their support efficiency to the bank

...+ reading Fantasy). The same is true for him at the bank he works for: Efficiency is key when time literally equals money. Read on to learn how Sergey makes most of the time he has by...

435 views 2 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you