verify domain fails even with https ... what i'm doing wrong? Edited

For the the customer notification I'll try to add the "support@neucom.de" email adress. Therefore I'll have to verify the domain "neucom.de"

I added the file on the root folder:verify_fail3.PNG

verify_fail3.PNG

1 answer

Adding several pictures seems to be buggy ... so I'll add the next ones here:

I can access the file via browser with https:

verify_fail2.PNG

But it fails ...

verify_fail1.PNG

The ssl certificate is from https://letsencrypt.org/. Is this the problem? Its CA and browser shows "sicher" (="secure").

Or do I miss something else?

I'm having the exact same issue. I'm doing everything right, same instructions, yet it won't verify. I can access the file just fine, why can't this system.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Feb 15, 2019 in Jira Service Desk

Are you a Jira Service Desk agent? We want to talk to you!

Are you a whiz at handling tickets and looking at how you can further optimize your workflow with automation? Do you tackle detailed customer support questions while simultaneously getting flooded wi...

349 views 0 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you