Latency problem when selecting issues from Service Desk queue

Testing a workflow on a development system (Service Desk), we find that certain issues in the queue take inordinate time to display when we click the links -- or the server puts up a message that "This issue can't be displayed -- perhaps it is deleted".  Out of a group of 10 issues generated to test this workflow, four or more will persistently show this problem.

Seems not to make much difference if we use the link from the service queue, or if we do it from the issue navigator;  the issue either does not display or the system "thinks" it has been deleted (which it hasn't). 

I'm going to wipe the local caches, force a locked index rebuild and restart the server.  If this clears it up, I'll post a follow up.

 

1 answer

0 vote

Follow up -- didn't work. 

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Teodora [Botron]
Published Feb 15, 2018 in Marketplace Apps

Jira Inferno: The Nine Circles of Jira Administration Hell

If you spend enough time as a Jira admin - whether you are managing a single, mid-sized instance, a large enterprise one or juggling multiple instances at once - you will eventually find yourself in ...

1,138 views 6 19
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot