Issue clone post function is not working

Hi Andrey

I am using AMutils addon, in that issue clone post function is not working, always throws below error msg.

i want to clone from one project to another, to different issue type.

"System error. Invalid post funtion 'Issue Clone Post Function' settings"

5 answers

Can you post the function you have?

Hi, which JIRA version?

I am having the same issue with JIRA 6.4.11

Hi Andrey Markelov,

I'm having exactly the same issue with JIRA 6.4.3

We're using it in production so can you please solve this problem as soon as possible?

 

Hello, taken in the progress.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Fadoua M. Boualem
Published yesterday in Trello

Using Trello to manage events

As a Jira power user, I was at first doubtful that Trello could benefit my workflow. Jira already uses boards (ones you can customize!), so why would I even need to use Trello?! In this post you will...

428 views 5 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you