Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Default value for Summary field not working

Recently upgraded JIRA version from 7.5.3  to JIRA 8.13.4. 

I have set the default value for summary field in Field configurations using a script as below

<script type="text/javascript">
if (document.getElementById("summary").value == "") {
document.getElementById("summary").value = "XXXX";
}
</script>

After the upgradation , the above workaround is not working to set the default value for Summary field . Please advise 

 

2 answers

2 accepted

1 vote
Answer accepted
Brant Schroeder Community Leader Mar 10, 2021

@Anita Narayanaswamy 

That is the correct JavaScript, is it placed in the fields description?  I am assuming it was not changed.  I wonder if it could be a cache issue in the browser.  I would double check everything here: https://confluence.atlassian.com/jirakb/how-to-set-default-value-for-summary-field-in-jira-800692650.html#:~:text=Go%20to%20the%20respective%20Field,Click%20on%20Edit.&text=Replace%20%3CDefault%20Value%20for%20Summary,for%20the%20Issue%20Summary%20field.

After you confirm that it is setup properly please clear your browsers cache and try again.

1 vote
Answer accepted

Hi , thanks for the response .

It got resolved when I set Enable HTML in project description option ON in System Info.

After the upgrade , automatically it got set to OFF , i think we should manually set to ON.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
SERVER
TAGS
Community showcase
Published in Jira Service Management

JSM June ask me anything (AMA)

Hello Community members! We’re wrapping up the end of JSM June with an Ask Me Anything (AMA) with the Jira Service Management product team. This is your chance to ask all your ITSM questions to o...

120 views 7 10
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you