Git clone showing remote helper not found for https/http

Hi, I am trying to clone my git repository on a Red Hat 4.4.7-3 Linux version 2.6.32-358.0.1.el6.x86_64 server. But everytime I use the https/http clone url I get fatal: Unable to find remote helper for 'https' I am using git version 1.8.5.3. The certificate on the stash instance is valid and trusted. Any suggestions or workarounds would be really helpful.

3 answers

1 accepted

0 votes
Jeff Thomas Atlassian Team Jan 31, 2014

Have you tried reinstalling Git after verifying that curl-devel is installed? I found this stackoverflow thread that might be helpful.

Most people seem to have success uninstalling Git, install curl-devel, and then installing Git again.

Yes, it worked! Thanks for the help!

I am also facing the same issue. But as a root user I was able to clone

I am also facing the same issue. But as a root user I was able to clone

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Season Hughes
Posted Thursday in Off-topic

Friday Fun: What's your go-to for cheering up?

When you need a quick pick-me-up, what do you turn to? It could be as simple as a piece of chocolate, a cup of tea, a funny YouTube video. Share your go-tos below!

313 views 24 1
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot