confluence page changes not being displayed

There is a few pages that when you edit certain text within the page and save it the changes are not reflected. If you go to edit it again you get the popup warning about an unpublished change, which is your changes. No matter if you "view changes" or "resume editing" the changes are never displayed.

 

I have not found any errors in the logs.

 

Any help would be greatly appreciated.

3 answers

1 vote

Hi Chris,

Is this replicable within a staging environment? Which is the Confluence version you are using? 

I recommend to check if this happens within the latest Confluence version as well as such it could be a bug. 

Cheers,

Rodrigo

I have not been able to reproduce the same behavior in our sandbox environment, although their could be some small differences.

Version 5.7.3, which I believe is the latest version. We just did an upgrade a little while ago.

 

 

0 votes

Hey Chris, 

As this is affecting only a few pages (specific ones), may I know if you are using any third-party add-on/macro there? For example, check if it will happen with a new one or try to remove the content (copying it all before deleting) of the page and see if it will save the changes. 

 

Sometimes, it can also happen if only some spaces have some customisations through the Look&Feel session in the Space Tools.

 

it's something worth to check, Chris. Hope it helps you!

 

Regards, 

Giuliano Tenedini

Confluence/Crowd Support

We do not make use of any third-party add-ons. Only what comes with Confluence OOB. I think on this page the only macro is the TOC. Everyone uses the same Look&Feel too. I tried working my way up from the bottom of the page to see where the problem occurred, but when I thought I found the location, I went back in and things were not working the same way. Thank you very much for your help. I will have to try removing the TOC macro and do some of your other suggestions. I also submitted a ticket to Atlassian so I will see what they come back with. Thank you very much for your help!

The problem was that we were running on an unsupported version of Oracle database. We migrated from 10g to 11g in order to resolve this issue.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published yesterday in Confluence Cloud

Happy holidays from our team to yours!

Hi Community!  2018 was filled with changes for our team, both big and small, and we've taken a lot of time to both celebrate our wins and recognize areas of improvement. One thing that we're a...

101 views 1 14
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you