The links in my HTML image map aren't working

I can't get any of the links of the map of the Upper Peninsula in my page to work correctly (it is the green map on the bottom).

I think my HTML is correct, because it works fine when I copy it into a .html file, save it, and load it in Chrome. But when I load it in my Confluence page, some of the links don't appear, or they lead to incorrect places (e.g. you can't click on Gogebic or Keewenaw, and clicking on Marquette gives you the file for Kalkaska.)

What am I doing wrong?

I can't include the actual html code because otherwise this question gets flagged as spam and I can't submit it, but hopefully you can view the source of the page and search for "image map". 
 

 

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Monday in Confluence

Why start from scratch? Introducing four new templates for Confluence Cloud

Hi my Community friends!  For those who don't know me, I'm a product marketer on the Confluence Cloud team - nice to meet you! For those of you who do, you know that I've been all up in your Co...

384 views 3 6
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you