Faulty User Macros after upgrading to Confluence 5.2

My User Macro's fails after upgrading to Confluence 5.2 (from a 5.1.x).

All macro's are marked as "There are user macros without any metadata configured in their template. They have been highlighted below. For these macros to be available for use in content they require parameter information. "

Which are not correct - all worked previously. And they all render correct in the UI

Editing a macro on a page gives a similar information regarding "No Macro Data"

1 answer

1 accepted

0 votes
Accepted answer

Root cause was never found with Atlassian Support (Refer to CSP-108780)

This has something to do with Plugins or a combo of Plugins - disabling all plugins did not solve it, but going into safe mode, rebooting and enabling plugins afterwards one by one - the problem did not show up again.....

As the enablement of plugins also included a cleanup, I never got back to the original state 100%

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Dec 18, 2018 in Confluence Cloud

Happy holidays from our team to yours!

Hi Community!  2018 was filled with changes for our team, both big and small, and we've taken a lot of time to both celebrate our wins and recognize areas of improvement. One thing that we're a...

473 views 3 18
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you