Confluence + Crowd SSO Problem

I have Confluence 4.1 and Crowd 2.3.3 in my environment and was trying to get SSO to work. I followed everything in the documentation and SSO worked. But when I login to Confluence, part of the system no longer work. And i am puzzled what the heck is going on.

Have anyone faced this problem before?

Confluence SSO config is correct or else i can't login, isn't it? Hmm...

Confluence Log:

2012-02-09 23:38:38,293 ERROR [http-80-8] [atlassian.confluence.servlet.ConfluenceServletDispatcher] serviceAction There is no Action mapped for namespace /status and action name update
-- referer: http://confluence.test.com/dashboard.action | url: /status/update.action | userName: tester

3 answers

1 accepted

0 votes
Answer accepted

Handled by support.

1 vote

Doesn't look like and issue with SSO. Did you see it only after enabling SSO? What is the language you have in your profile now? Seems internationalization is broken somehow!

Yes, this happens after enabling SSO. I'll probably file for a support request to ask what's going on. Thanks mate.

Handled by support.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Tuesday in Confluence

Confluence Admin Certification now $150 for Community Members

More and more people are building their careers with Atlassian, and we want you to be at the front of this wave! Important Dates Start the Certification Prep Course by 2 April 2019 Take your e...

204 views 2 10
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you