It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

I can't access "{{name}}.bitbucket.io", why?

I've create a brand new account.

Also follow up the site questions page

But I still can not access my site on live,

It just show "Repository not found" text on the page.

 

Anyone know how to fix it?

 

Thanks. :)

1 answer

0 votes

Hi Terry, sorry for the late response! Are you still having difficulties with your site? 

I found your comment in this related question and looks like you're using the wrong name for your site. As you can see in our documentation the name of your site needs to be <accountname>.bitbucket.io, your repository needs to have the same name too:

Create a repository and make sure to name it using the following format: accountname.bitbucket.io. 
The repository name needs to include the trailing bitbucket.io. For example, if your account name (which can be your individual account or team name) is "tutorials" your repository name should be tutorials.bitbucket.io.

Is it working for you now?

Cheers :) 

Ana

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
This widget could not be displayed.
This widget could not be displayed.
Community showcase
Published Mar 14, 2019 in Bitbucket Pipelines

Building a Bitbucket Pipe as a casual coder

...ipe.sh :  #!/bin/bash source "$(dirname "$0")/common.sh" enable_debug extra_args="" if [[ "${DEBUG}" == "true" ]]; then extra_args="--verbose" fi # mandatory variables R...

1,017 views 1 16
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you