Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,457,107
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Cannot create a Plan in Advanced Roadmaps

We've installed Advanced Roadmaps (we have a premium account)

I'd like to create a "Plan" (From the navigation at the top of the page, go to Plans > + Create plan to open the plan creation tool.) but I never see the "+" symbol.

All I see from selecting "Plans" is "learn more" and "settings".

Please advise.

Thanks

AdvancedSettingsNoCreatePlan.PNG

2 answers

2 accepted

0 votes
Answer accepted

Hi @Scott Buratt

The permissions you posted above look correct, provided your user is definitely in one of these groups, so it does seem like something unusual is happening here!

I've had a quick poke around and it looks like some people have resolved this in the past by logging out and back in again or by changing browsers. It might be worth trying some of those quick trouble shooting steps first, but if you're still having issues after that I'd advise getting in touch with us through https://support.atlassian.com/contact/

This will allow us to properly take a look at your site and will be much easier to identify what's going wrong than working through screenshots here

Cheers,

Daniel

Tried logging out/in and as well, with Edge but that had the same results.

I've submitted a support ticket.

Thanks Daniel.

0 votes
Answer accepted

Hi @Scott Buratt,

After activating the premium plan, advanced roadmaps has its own permission settings that must be adjusted. Maybe that hasn't been done properly yet. You must be at least an advanced roadmaps user in order to create plans.

A Jira administrator can set these permissions from <your atlassian site>/secure/PortfolioPermissions.jspa 

Hope this helps!

Hi @Walter Buggenhout _ACA IT_ 

I just looked that the permissions and they seem correct.

Any other ideas or is there something/someone missing from the permissions list?

Thanks

Capture.PNG

Hey Scott, can you try to check what values are sitting in your dropdown list if you click the `Add` button? I am wondering if the permission group names are not consistent with your Jira settings?

Hi @ryandadeng 

 

Seems there were some additional admin settings that I did not have access to. These were adjusted an all is good.

Best Regards,

...Scott

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events