NPE with jira eclipse connection

Anyone else have this problem with the eclipse JIRA connector?

 

!ENTRY org.eclipse.mylyn.tasks.core 4 0 2015-03-25 14:15:57.197

!MESSAGE Synchronization failed

!STACK 0

java.lang.NullPointerException

    at com.atlassian.connector.eclipse.internal.jira.core.service.rest.JiraRestConverter.isVersionMissingInProjectCache(JiraRestConverter.java:324)

    at com.atlassian.connector.eclipse.internal.jira.core.service.rest.JiraRestConverter.convertIssue(JiraRestConverter.java:269)

    at com.atlassian.connector.eclipse.internal.jira.core.service.rest.JiraRestClientAdapter$5.call(JiraRestClientAdapter.java:324)

    at com.atlassian.connector.eclipse.internal.jira.core.service.rest.JiraRestClientAdapter$5.call(JiraRestClientAdapter.java:1)

    at com.atlassian.connector.eclipse.internal.jira.core.service.rest.JiraRestClientAdapter.call(JiraRestClientAdapter.java:744)

    at com.atlassian.connector.eclipse.internal.jira.core.service.rest.JiraRestClientAdapter.getIssues(JiraRestClientAdapter.java:314)

    at com.atlassian.connector.eclipse.internal.jira.core.service.JiraClient.findIssues(JiraClient.java:368)

    at com.atlassian.connector.eclipse.internal.jira.core.service.JiraClient.findIssues(JiraClient.java:360)

    at com.atlassian.connector.eclipse.internal.jira.core.service.JiraClient.search(JiraClient.java:755)

    at com.atlassian.connector.eclipse.internal.jira.core.JiraRepositoryConnector.performQuery(JiraRepositoryConnector.java:140)

    at org.eclipse.mylyn.internal.tasks.core.sync.SynchronizeQueriesJob.synchronizeQuery(SynchronizeQueriesJob.java:312)

    at org.eclipse.mylyn.internal.tasks.core.sync.SynchronizeQueriesJob.synchronizeQueries(SynchronizeQueriesJob.java:269)

    at org.eclipse.mylyn.internal.tasks.core.sync.SynchronizeQueriesJob.run(SynchronizeQueriesJob.java:201)

    at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:54)

 

 

1 answer

Hi Henry,

I've raised https://ecosystem.atlassian.net/browse/PLE-1582.

What is your Connector version?

UPDATE: I believe you use 3.2.4 snapshot and this bug was introduced when working on the other issue for 3.2.4 (so the stable 3.2.3 is not affected).

I have fixed this NPE so please upgrade and let us know if everything is fine (3.2.4 snapshot have been rebuilt and contains the fix)

Thanks,
Jacek

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Marketplace Apps

Tips on how to choose the best estimation method for your planning

Planning and grooming sessions all come with their own sets of rules. Team members meet to estimate stories or other work items, all according to an agreed-upon process. And with every session comes ...

71 views 0 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you