Credentials don't persist while configuring Crucible with JIRA

I have configured my crucible server with the JIRA instance and it seems all right initially; I can see the fisheye and crucible details in the Source and Review Tab of a JIRA issue. But after sometime the link gets broken. When I go the application link and see Outbound Authentication; it shows un-configured. It simply asks for UserName and Password which I had entered previously and saw getting persisted. The JIRA version is JIRA (v5.1.5#784-sha1:6c72993)

I will attach a word document that I prepared from your help to guide the IT team and will really appreciate if you could go through that and point me out any mistake

1 answer

0 votes
Ahmad Danial Atlassian Team Feb 17, 2014

Hey there, Ritu.

I noticed that it has been a while since you receive any response here. Have you raised a ticket in the following link:

https://support.atlassian.com

You will be able seek help from the support engineers regarding the questions that you have here. If you have not, I would kindly suggest you to do so.

Hope this helps and all the best.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Featured Groups

Tuesday tips & tricks: What is the Atlassian Community?

It's officially Tuesday, which means it's officially time for another tip to help you better navigate this space we call the Atlassian Community. 😄 I got a great question from community member, Sa...

91 views 3 6
View post

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you