Setting Issue Security on Create level Edited

I've set the code and it succesfully ran but the Security Level was not set.

I made it as a post function during creation.

It says it ran succesfully but below is the logs. The Security is set which is why I don't understand why it is not working.

issue.issueType.name == 'Review'

2017-06-19 04:19:00,622 WARN [postfunctions.SetIssueSecurity]: No security level: 10400 defined in issue security scheme for project Delivery Management - maybe deleted from scheme?

1 answer

This widget could not be displayed.

Can you check the below points as per the log;

1. Check if the user who created the record has permission to use the given security level

2. Check the secutity level scheme and confirm if it has the above given security level added. 

3. Check the Project and confirm if you have mapped the security scheme properly to the project. 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted yesterday in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

82 views 1 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you