It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Cannot add comment in JIRA tickets

I have seen issues in adding comment on existing tickets in the last few days. Is this something other people experience as well?

  • I cannot scroll down the page, so I cannot see the entire ticket. I tried with Chrome and Internet Explorer, so I don't think it's browser issue.
  • When I zoom out the page, I can see a bit more, but the past comments are not shown. I can only see the original description.
  • I can see "Click to add comment" box on the bottom, but I don't see the button to add or cancel the comment.

Thanks,

Ono

2 answers

HI @Tsutomu_Ono

Check whether you have the issue comment permission for that project or not.

Hi Yogesh, thanks for the comment.

I was able to comment on the ticket until last week. Some of operations like "Edit" seems still doable, so it doesn't seem the permission issue.

Thanks,

Ono

There is a special permission to comment issue. 

If you have edit issie permission, it does not mean that you have comment permission.

Hi Vasiliy,

 

Thanks for the comment. 

My point was that I didn't change anything. I was able to comment last week. Without changing anything, I couldn't comment this week for a few days. I'm able to comment  again today without changing anything. I'm pretty sure it was a system issue.

 

Thanks,

Ono

Lets start with answer to the quetstion: do you have comment issue permission?

You need admin permission for this. If you have it - use, if not - contact to your jira admin.

Second step - who have comment permission into this project.

And the final question - why did you lose this permission.

 

More one option: perhaps this iisue is open for anonimous access, but not or comment. Check if logged in and logged with you login.

Yes, I have the permission.

The problem was that I wasn't able to comment even with permission for some period. I believe it was system glitch and was resolved.

In my experience this could be due to the fact that you are using some add-in/extension in your chrome browser. For me, it was the Grammarly extension.

Can you try removing all extensions and then checking again?

Hopefully, I'm of help,
Ankit

Hi Ankit,

Thanks for sharing your experience.

I didn't change any system settings on my PC, so it was not about my settings. I had the issue for the last 2 days continuously, but it was recovered this morning without any change in my environment. I believe it was system glitch and Atlassian fixed the issue.

Thanks,

Ono

Like Ansar_Rezaei likes this

Same as here and I don't know  why it happens and it's remain

Like Al_Lines likes this

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you